tiistai 30. elokuuta 2016

Lasikenkää etsimässä...

Kenkien hankkiminen häitä varten on varmaan yks tärkeimpiä asioita, koska niillä pitäisi jaksaa kävellä koko päivä. Entisenä kenkämyyjänä oonkin kiinnittänyt erityisesti huomiota kenkien valintaan, mutta nyt aloin taas jossittelemaan.. Pitkään halusin hääkengikseni jotkut korkeilla koroilla olevat pumpsit, joita voisin tarpeen mukaan itse vähän muokkailla. 4 vuoden aikana opin kuitenkin kengistä ja niiden mukavuudesta ihan valtavasti, joten päätin kerrankin ajatella mukavuuden kautta näitä kenkiä. Päädyinkin siis yhtäkkiä ihan pleineihin valkosiin nahka-avokkaisiin. Tilasin kengät noin 2-3 kuukautta sitten Zalandolta, ja oonkin ollut niihin todella tyytyväinen.
(Alla kuva)




















Nyt kuitenkin aloin taas selailemaan Pinterestiä, sekä ylipäätään nettiä ja näin ihania kuvia kengistä, missä oli pitsiä ja erilaisia koristeita. Ja aloin taas miettimään, että pitäisikö sitä sittenkin hankkia semmoset ihanat blingbling-kengät. Sitähän vois olla kahet kengät yhdelle päivälle!

 Väsäsin hieman yli vuosi sitten ystävälleni hääkengät hänen vanhoista vanhojentassikengistä, ja niistä tulikin hienot (ainakin ystäväni rakasti niitä). Plus niiden tekeminen oli todella kivaa, sekä super rentouttavaa! Mä kun rakastan askarrella ja väkertää kaikkea pientä! Sen lisäksi oon muokkaillut aikasemmin omasta kaapista avokkaita ja ballerinoja. Joten tämmönen puuha saattais olla ihan kivaa ajan vietettä, sekä helpottaa stressiä.

Ehkäpä mun täytyy pitää mieli avoinna vielä kenkien suhteen...



(Alla kuvia ystävän kengistä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti