lauantai 27. toukokuuta 2017

Say Cheese!

Ostin viime syksynä monta valmiiksi tehtyä pompomia häiden teemavärien mukaan, ilman varsinaista suunnitelmaa, mitä niillä tekisin. Selailtuani Pinterestiä (taas kerran), keksin niille käyttöä!
Ollaan alusta asti mietitty Photo Boothia meidän häihin, mutta ei koeta taulukehysten olevan meidän juttu. Joten päätin olla astetta luovempi. Pinterestistä löyty aivan mahtavia ideoita taustan luomiseksi ja ajattelin käyttää meidän taustaan teeman värisiä pompomeja!

Toteutuksesta en ole vielä ihan varma, luultavasti helpoin tapa taustan tekoon on ommella pompomit summittaisessa järjestyksessä lakanaan, joka ripustetaan sitten sopivaan paikkaan. Tällöin se on myös helpompi kuljettaa paikan päälle, pompomit voi vielä pöyhiä kunnolla ennen taustan ripustamista.

 
 Ja koska pompomejahan ei voi olla koskaan liikaa, kai. Niin niitähän piti sitten tehdä vähän lisää, ja montaa eri kokoa. Saadaan Photo Booth-seinään ainakin hieman vaihtelua. En oo oikeastaan koskaan ennen tätä tehnyt pompomeja, ja yllätyinkin kuinka helppo niitä on tehdä ja suht nopeaakin. Ainut joka vaati hieman enemmän tarkkuutta oli paperin leikkaaminen oikeaan kokoon, muuten tosi simppeliä!


 Lopputuloksena oli noin 4 jätesäkillistä pompomeja, kaikki tuskin mahtuvat tuohon pompom-seinään, joten ajattelin käyttää pienimpiä pompomeja paikan muuhun koristeluun.
Ainut ongelma taitaa näissä koristeluissa olla se, että juhlapaikkamme on museoviraston "suojeluksessa", mikä tarkoittaa sitä, että hyvä kun teippiä saa laittaa seinään. Keskitytään koristelussa siis siihen mihin voidaan, eli pöytiin!
Niistä tulossa juttua seuraavaksi! 😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti